17 juli 2018

SI Badpak Runway Functies JBuddies

Hoofden draaiden dit weekend tijdens de SI Swimsuit runway show in Miami om andere redenen dan de badpakken. SI vierde alle vrouwen en we worden er persoonlijk voor gestookt Mara Martin terwijl ze over de landingsbaan liep en borstvoeding gaf aan haar 5-maanden oude dochter - die ons rockte JBuddies Folding Headphones om het geluid op haar kleine oren laag te houden!

Wauw! WAT EEN NACHT! Woorden kunnen niet eens beschrijven hoe geweldig ik me voel nadat ik ben uitgekozen om de landingsbaan te lopen voor @si_swimsuit. Iedereen die mij kent, weet dat het een levenslange droom van mij is geweest. Ik kan niet geloven dat ik wakker word met de krantenkoppen met mij en mijn dochter erin omdat ze iets doen dat ik elke dag doe. Op zijn zachtst gezegd is het echt zo vernederend en onwerkelijk. Ik ben zo dankbaar dat ik dit bericht kan delen en hopelijk de borstvoeding kan normaliseren en ook aan anderen kan laten zien dat vrouwen het allemaal kunnen doen! Maar om eerlijk te zijn, de echte reden dat ik niet kan geloven dat het een kop is, is omdat het geen kop zou moeten zijn !!! Mijn verhaal over moeder zijn en haar voeden tijdens het lopen is precies dat. Gisteravond zijn er veel meer verdienstelijke krantenkoppen die onze wereld zou moeten zien. Een vrouw gaat over twee weken naar het bootkamp om ons land te dienen (sorry, ik ken uw IG-handvat niet 🤦🏽‍♀️), een vrouw had een borstamputatie (@allynrose) en een andere is een kankeroverlevende, 2x paralympisch goud medaillewinnaar, evenals een moeder zelf (@bren_hucks you rock) Dat zijn de verhalen die onze wereld zou moeten bespreken !!!! Ik denk alleen al aan wat daar vertegenwoordigd was ... Ik moet @mj_day hiervoor heel hartelijk bedanken. Ze steunde me in wat ik gisteravond deed. Zonder haar steun zou dit niet eens worden besproken !!!! Zij en de hele Sports Illustrated-familie zijn het meest verbazingwekkende en ongelooflijke team om mee samen te werken. BEDANKT dat jullie ons allemaal 16 hebben laten zijn ons ware zelf, sterke mooie vrouwen !!! Door jou gaat mijn dochter opgroeien in een betere wereld, waar ze zich altijd zo zal voelen !!!!!! Ten slotte, aan elke vrouw die die landingsbaan met mij op zijn kop zette. Wees trots. Ik weet dat ik van je ben! Jullie hebben me allemaal op ondenkbare manieren geïnspireerd. Ik hou van jullie allemaal!!! #siswimsearch

Een bericht gedeeld door Mara Martin (@_maramartin_) op

We zijn ontzettend trots op Mara en SI Swimsuit om te laten zien hoe sterk vrouwen zijn! Bedankt Mara voor het kiezen van JLab om de oren van je kleine meisjes te beschermen en haar een gelukkige baby!

model met baby en jbuddies

Koop onze JBuddies hier:Ook in Nieuws

JBuds Air vs. Skullcandy Sesh
JBuds Air vs. Skullcandy Sesh

23 oktober 2019

Ons JBuds Air True Wireless Oordopjes hebben onlangs een grote upgrade gekregen, ze hebben nu 24 uren speeltijd! Het plaatst hen op de top van veel van hun concurrenten, waaronder de nieuwe Skullcandy Sesh. We hebben ze hier voor u vergeleken ...

Lees meer

Wie luistert er? Niet JLab.
Wie luistert er? Niet JLab.

23 oktober 2019

JLab-producten luisteren NIET altijd - wij garanderen dat. Onze microfoons worden alleen door U geactiveerd. U hebt de keuze om uw slimme assistent, SIRI, Google Assistent, Alexa in te schakelen.

Lees meer

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

26 juli 2019

MLS All-Star Week begint morgen, waar het beste van MLS het zal opnemen tegen Atletico de Madrid! Als je in de buurt van Orlando bent, moet je zeker een kijkje nemen bij de verschillende evenementen.

Lees meer