30 maart 2018

Bedankt Sony

30 maart 2018

Sony Corporation of America
25 Madison Avenue
New York, NY 10022-3211

Voor wie het aangaat,

Mijn naam is Win Cramer, CEO van JLab Audio. Ik schrijf om je te bedanken. Of specifiek, ik schrijf om de heer Masaru Ibuka (Sony-medeoprichter), de heer Norio Ohga (Executive Vice-President) en voorzitter Akio Morita te bedanken. Zoals het verhaal gaat, reisde meneer Ibuka vaak voor zaken en moest hij met een grote cassetterecorder sjouwen om naar muziek te luisteren. Hij daagde Ohga uit om een ​​draagbaar, alleen luisterapparaat te creëren, en met dat idee werd de Walkman geboren.

Toen de eerste Walkman in 1980 in de VS werd verkocht, kocht ik er geen. In plaats daarvan heb ik de originele Walkman van mijn vader gestolen in 1984 - met de feloranje schuimrubberen oorkussens en zo. 1984 was een geweldig jaar. De Olympische Spelen in LA vonden plaats, Bruce Springsteen's "Born in the USA" was net uitgebracht en wat was er als kind met een fiets cooler dan rondrijden met een Walkman-kanaal dat aan je stuur was vastgebonden? Ik zou kunnen zeggen dat dat het moment was waarop ik verliefd werd op elektronica. Dat was het moment waarop muziek een constant deel van mijn leven werd. Dat was HET moment.

Na verloop van tijd had ik verschillende Walkman's, mijn meest favoriete was de gele sportversie die ik voor Kerstmis kreeg in 1990, hoewel de oordopjes die ermee werden meegeleverd nooit in mijn oren past. Ik gaf nog steeds de voorkeur aan de hoofdtelefoon met de feloranje schuimrubberen oorkussens. Na verloop van tijd ging de Walkman over naar de Discman die overging op de iPod en nu op de iPhone. Sinds 1984 is veel van de muziek waar ik vandaag naar luister hetzelfde gebleven, maar de bezorgmethode van de muziek is steeds opnieuw veranderd. Nu stream ik muziek via Spotify naar mijn Android-telefoon die een Bluetooth-signaal met het geluid van "Born in the USA" naar mijn in-ear JLab Epic oordopjes duwt. Vaak krijg ik nog steeds hetzelfde gevoel van fietsen, zorgeloos luisteren naar muziek.

In deze geest wilde ik teruggaan. Ik wilde dat de herinneringen nog sterker zouden zijn. Dus hebben we bij JLab Audio de Rewind Wireless Retro Headphone gemaakt. Het is een knipoog naar het verleden terwijl je geniet van het heden en de toekomst. Een draadloze Bluetooth-versie van de hoofdtelefoon met hints van het origineel. De Rewind-hoofdtelefoon heeft een 12-uur batterijduur, aangepaste EQ3 geluid, een geweldige lichtgewicht metalen band, en natuurlijk de fel oranje schuim oorkussens die dit product zo opvallend maakten.

Ik schrijf dit om dankjewel te zeggen. In sommige opzichten heeft Sony geholpen een zaadje te planten dat blijft groeien. Ik schrijf om je te bedanken voor het creëren van een vonk in een kind dat blijft branden. Ik schrijf om je te bedanken dat je me aan muziek hebt voorgesteld. Ik hoop dat JLab op termijn dezelfde impact kan hebben.

Bedankt, Sony.

JLab CEO Win Cramer

Win Cramer

CEO, JLab AudioOok in Nieuws

JBuds Air vs. Skullcandy Sesh
JBuds Air vs. Skullcandy Sesh

23 oktober 2019

Ons JBuds Air True Wireless Oordopjes hebben onlangs een grote upgrade gekregen, ze hebben nu 24 uren speeltijd! Het plaatst hen op de top van veel van hun concurrenten, waaronder de nieuwe Skullcandy Sesh. We hebben ze hier voor u vergeleken ...

Lees meer

Wie luistert er? Niet JLab.
Wie luistert er? Niet JLab.

23 oktober 2019

JLab-producten luisteren NIET altijd - wij garanderen dat. Onze microfoons worden alleen door U geactiveerd. U hebt de keuze om uw slimme assistent, SIRI, Google Assistent, Alexa in te schakelen.

Lees meer

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

26 juli 2019

MLS All-Star Week begint morgen, waar het beste van MLS het zal opnemen tegen Atletico de Madrid! Als je in de buurt van Orlando bent, moet je zeker een kijkje nemen bij de verschillende evenementen.

Lees meer