09 november 2015

Maak kennis met Terra Teat, Marketing

Opmerking: dit is onderdeel van een reeks blogs waar je mensen ontmoet #TeamJLab ​​(Insiders) - en een kijkje nemen in de werking van JLab Audio en wat ons drijft om het meest toegankelijke audiobedrijf in de branche te zijn. Onze missie is het verbeteren van een actieve levensstijl door ongelooflijk geluid, geïnspireerd ontwerp en innovatieve technologie zonder de rockstar-prijs.

Terra (links) op CEWeek in New York met Shannon Simpson (rechts), die de Best in Show Award voor de Epic Bluetooth-oordopjes accepteert.

Ontmoet Terra

Een zelfbenoemde multi-tasker, ik hou van familie, sporten en deel uitmaken van #TeamJLab. Na 10 + jaar marketing voor verschillende bedrijven in sportartikelen, heb ik het gevoel dat ik de goede plek heb gevonden bij JLab Audio, waar ik kan werken in een geweldige omgeving, geweldige producten en technologie kan promoten en toch een connectie heb met een actieve, fitness lifestyle. En ik ben dol op het opvoeden van twee geweldige kinderen (3 en 9).

Mijn favoriete nummers

Muziek inspireert me om verder te rennen (bedankt RockMyRun). Houdt me gefocust (werk). En creëert een stemming (manlief zou zeggen dat het altijd verbetering kan gebruiken). Ik luister naar alles en ga bij twijfel naar de hits of het land. Ik ben hlater deze maand een Garth Brooks-concert - en zou elk nummer moeten kennen!

Top 5 JLab-producten

 • Het beste voor hardlopen: ik gebruikdeEPIC Bluetooth met kleine gel tips. In feite heb ik hiermee een serieuze tijd vastgelegd en niet zachtaardig geweest tijdens de training voor mijn eerste halve marathon. Ik zit waarschijnlijk 100 mijl in.

Mijn go-tos voor een lange periode. #flatlay #ootd #run gear waardoor ik #runhappy ben.

Een foto geplaatst door Terra Teat (@jlabterra) op

 • Het beste voor op kantoor: I hou van de Flex koptelefoon voor het werk. We werken in een geweldige, open ruimte, dus als ik me moet concentreren en in de zone moet komen, zet ik de Flex-koptelefoon op!

 • Het beste onder $ 20:De Core oordopjes zijn zo comfortabel en ontworpen voor een iets kleiner oor. Ik gebruik kleine tips en gebruik soms de kleine vin. De waarde is ongelooflijk met Cush Fins. Ik ben enthousiast over een aantal Core-achtige oordopjes die we later dit jaar ook lanceren!

  Core #earbuds roadtrippin '. #headphones #style #comfort #monday #rockitout #jlabaudio #jlab #vliegen

  Een foto geplaatst door Terra Teat (@jlabterra) op

  • Het beste voor thuis: We blazen de Crasher 2.0-luidspreker voor onze barbecues en bijeenkomsten. Het eindigt meestal buiten op het terras.

  • Het beste voor kinderen: Deze vrienden hebben me serieus gered ... als ik mijn 3-jarige mee moet nemen naar een Carlsbad Youth Baseball-bestuursvergadering, sluit ik haar aan op een video om haar bezig te houden. Bedankt JBuddies!

  Volg Terra

  Wil je meer zien van Terra? Volg haar op Twitter: @jlabterra of Instagram @jlabterra.

  #RockItOut  Ook in Nieuws

  JBuds Air vs. Skullcandy Sesh
  JBuds Air vs. Skullcandy Sesh

  23 oktober 2019

  Ons JBuds Air True Wireless Oordopjes hebben onlangs een grote upgrade gekregen, ze hebben nu 24 uren speeltijd! Het plaatst hen op de top van veel van hun concurrenten, waaronder de nieuwe Skullcandy Sesh. We hebben ze hier voor u vergeleken ...

  Lees meer

  Wie luistert er? Niet JLab.
  Wie luistert er? Niet JLab.

  23 oktober 2019

  JLab-producten luisteren NIET altijd - wij garanderen dat. Onze microfoons worden alleen door U geactiveerd. U hebt de keuze om uw slimme assistent, SIRI, Google Assistent, Alexa in te schakelen.

  Lees meer

  MLS All-Star Week
  MLS All-Star Week

  26 juli 2019

  MLS All-Star Week begint morgen, waar het beste van MLS het zal opnemen tegen Atletico de Madrid! Als je in de buurt van Orlando bent, moet je zeker een kijkje nemen bij de verschillende evenementen.

  Lees meer