November 23, 2015

Maak kennis met Izzy Cuibus, grafisch ontwerper

Opmerking: dit is één blog, in een reeks blogs waar je mensen ontmoet #TeamJLab ​​(Insiders) - en een kijkje nemen in de werking van JLab Audio en wat ons drijft om het meest toegankelijke audiobedrijf in de branche te zijn. Onze missie is het verbeteren van een actieve levensstijl door ongelooflijk geluid, geïnspireerd ontwerp en innovatieve technologie zonder de rockstar-prijs.

Ontmoet Izzy

Ik kom oorspronkelijk uit Roemenië, maar verhuisde toen ik jong was naar San Diego en heb sindsdien hier graag gewoond. Ik hou van het buitenleven en ben altijd in voor een avontuur, wandeling of rennen. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om rond te hangen met vrienden, naar concerten te gaan, bierpong te spelen, doe-het-zelf-projecten uit te proberen of gewoon thuis te ontspannen met wat tv of muziek. Ik werk graag bij JLab Audio omdat het een leuke, creatieve omgeving is met een toegewijd team dat gelooft in onze producten.

Mijn favoriete audio

Muziek is een enorme bron van inspiratie en release voor mij, en afwisseling is de sleutel! Ik ben een fervent fan van 80, maar luister naar alles van rock, metal, indie en electronic. Ik kan eerlijk zeggen dat ik naar concerten ga.

Top 5 JLab-producten

  • Het beste voor hardlopen: Epische Bluetooth-oordopjes. Hoe minder afleiding tijdens het hardlopen, hoe beter. Ik waardeer echt het gevoel van vrijheid zonder kabels, en het geluid is fantastisch.

http://www.jlabaudio.com/collections/earbuds/products/epic-bluetooth-earbuds?variant=1104204377

  • Het beste om te ontspannen: Omni Bluetooth-koptelefoon. Deze hoofdtelefoon is supercomfortabel wanneer je wat downtime nodig hebt en blokkeert ook buitengeluid goed. Ik heb huisgenoten, dus deze zijn noodzakelijk.

  • Beste metgezel: Crasher Bluetooth-luidspreker - Deze schattige kleine luidspreker is perfect voor reizen of activiteiten. Het heeft een batterij die lang meegaat en kan ook worden gebruikt als apparaatlader. Ik neem het kamperen.

JLab Audio Crasher Bluetooth-luidspreker

  • Het beste onder $ 50: Epische premium oordopjes.Ze hebben een premium uitstraling en hebben een zeer comfortabele, veilige pasvorm. Ik gebruik deze thuis.

  • Het beste onder $ 20: CORE Custom Fit oordopjes. Op de dagen dat ik mijn Epic Bluetooth's vergeet, gebruik ik mijn Core-oordopjes voor het sporten. Ze zijn betaalbaar, hebben een goede pasvorm en ik ben dol op de kleuren!

Volg Izzy

Wilt u meer zien van onze grafisch ontwerper Izzy? Volg haar op Instagram @ Infin.Izzy!

#RockItOut



Ook in Nieuws

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week begint morgen, waar het beste van MLS het zal opnemen tegen Atletico de Madrid! Als je in de buurt van Orlando bent, moet je zeker een kijkje nemen bij de verschillende evenementen.

Lees meer

MLS All-Star Giveaway
MLS All-Star Giveaway

Juli 26, 2019

Volgende week gaat JLab naar MLS All-Star week in Orlando, Florida! Als je niet in de buurt van Orlando bent, willen we je nog steeds helpen om erover te pompen, en als je er bent ... word je nog enthousiaster!

Lees meer

Latency en Audio Lag
Latency en Audio Lag

Juli 16, 2019

In een oogwenk. In een handomdraai. We praten vaak over latentie in het dagelijks leven - en nu praten we erover met betrekking tot de tijd die een audiosignaal nodig heeft om van uw apparaat naar uw hoofdtelefoon te komen.

Lees meer