23 november 2015

Maak kennis met Izzy Cuibus, grafisch ontwerper

Opmerking: dit is één blog, in een reeks blogs waar je mensen ontmoet #TeamJLab ​​(Insiders) - en een kijkje nemen in de werking van JLab Audio en wat ons drijft om het meest toegankelijke audiobedrijf in de branche te zijn. Onze missie is het verbeteren van een actieve levensstijl door ongelooflijk geluid, geïnspireerd ontwerp en innovatieve technologie zonder de rockstar-prijs.

Ontmoet Izzy

Ik kom oorspronkelijk uit Roemenië, maar verhuisde toen ik jong was naar San Diego en heb sindsdien hier graag gewoond. Ik hou van het buitenleven en ben altijd in voor een avontuur, wandeling of rennen. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om rond te hangen met vrienden, naar concerten te gaan, bierpong te spelen, doe-het-zelf-projecten uit te proberen of gewoon thuis te ontspannen met wat tv of muziek. Ik werk graag bij JLab Audio omdat het een leuke, creatieve omgeving is met een toegewijd team dat gelooft in onze producten.

Mijn favoriete audio

Muziek is een enorme bron van inspiratie en release voor mij, en afwisseling is de sleutel! Ik ben een fervent fan van 80, maar luister naar alles van rock, metal, indie en electronic. Ik kan eerlijk zeggen dat ik naar concerten ga.

Top 5 JLab-producten

  • Het beste voor hardlopen: Epische Bluetooth-oordopjes. Hoe minder afleiding tijdens het hardlopen, hoe beter. Ik waardeer echt het gevoel van vrijheid zonder kabels, en het geluid is fantastisch.

http://www.jlabaudio.com/collections/earbuds/products/epic-bluetooth-earbuds?variant=1104204377

  • Het beste om te ontspannen: Omni Bluetooth-koptelefoon. Deze hoofdtelefoon is supercomfortabel wanneer je wat downtime nodig hebt en blokkeert ook buitengeluid goed. Ik heb huisgenoten, dus deze zijn noodzakelijk.

  • Beste metgezel: Crasher Bluetooth-luidspreker - Deze schattige kleine luidspreker is perfect voor reizen of activiteiten. Het heeft een batterij die lang meegaat en kan ook worden gebruikt als apparaatlader. Ik neem het kamperen.

JLab Audio Crasher Bluetooth-luidspreker

  • Het beste onder $ 50: Epische premium oordopjes.Ze hebben een premium uitstraling en hebben een zeer comfortabele, veilige pasvorm. Ik gebruik deze thuis.

  • Het beste onder $ 20: CORE Custom Fit oordopjes. Op de dagen dat ik mijn Epic Bluetooth's vergeet, gebruik ik mijn Core-oordopjes voor het sporten. Ze zijn betaalbaar, hebben een goede pasvorm en ik ben dol op de kleuren!

Volg Izzy

Wilt u meer zien van onze grafisch ontwerper Izzy? Volg haar op Instagram @ Infin.Izzy!

#RockItOutOok in Nieuws

JBuds Air vs. Skullcandy Sesh
JBuds Air vs. Skullcandy Sesh

23 oktober 2019

Ons JBuds Air True Wireless Oordopjes hebben onlangs een grote upgrade gekregen, ze hebben nu 24 uren speeltijd! Het plaatst hen op de top van veel van hun concurrenten, waaronder de nieuwe Skullcandy Sesh. We hebben ze hier voor u vergeleken ...

Lees meer

Wie luistert er? Niet JLab.
Wie luistert er? Niet JLab.

23 oktober 2019

JLab-producten luisteren NIET altijd - wij garanderen dat. Onze microfoons worden alleen door U geactiveerd. U hebt de keuze om uw slimme assistent, SIRI, Google Assistent, Alexa in te schakelen.

Lees meer

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

26 juli 2019

MLS All-Star Week begint morgen, waar het beste van MLS het zal opnemen tegen Atletico de Madrid! Als je in de buurt van Orlando bent, moet je zeker een kijkje nemen bij de verschillende evenementen.

Lees meer