09 maart 2016

Maak kennis met Matt Bustamante, Operations

Opmerking: dit is één blog, in een reeks blogs waar je mensen ontmoet #TeamJLab ​​(Insiders) - en een kijkje nemen in de werking van JLab Audio en wat ons drijft om het meest toegankelijke audiobedrijf in de branche te zijn. Onze missie is het verbeteren van een actieve levensstijl door ongelooflijk geluid, geïnspireerd ontwerp en innovatieve technologie zonder de rockstar-prijs.

Ontmoet Matt

Ik ben een echtgenoot en vader van twee geweldige kinderen. Ik hou van sporten, vooral basketbal. Tijdens het basketbalseizoen kun je me zien kijken naar de Phoenix Suns en Arizona Wildcats, Bear Down! Ik geniet ook van het buitenleven en kamperen, hoewel ik tegenwoordig niet zo vaak buiten kom als ik zou willen.

Matt's favoriete nummers

Muziek is een groot deel van mijn leven. Ik hou van rockmuziek (en een beetje rap, de westkust van de vroege 90 vertegenwoordigt!). Mijn favorieten zijn de thrash van 80 en de grunge van 90. Metallica! Ik gebruik muziek om me te helpen naar een andere plek te ontsnappen of motiveer me om harder te pushen tijdens het sporten.

Top 5 JLab-producten

Het beste voor hardlopen: Zonder twijfel de Epische Bluetooth-oordopjes.

Het beste voor vliegreizen: Omni Bluetooth-koptelefoon. Ik haat draden zoals het is, als ik vastzit in een vliegtuig of een lange autorit wil ik al het andere om me heen overstemmen.

Het beste onder $ 50: Epic bedraad. Ik daag je uit om een ​​betere waar voor je geld te vinden.

Het beste onder $ 20: Core oordopjes. Geweldige waarde onder $ 20.

Echtgenote van vrouw: Ik zal waarschijnlijk in de problemen komen omdat ze woorden in haar mond heeft gestopt, maar ik zou zeggen dat het een worp is tussen de Omni en Kern. Ze gebruikt ze beide vaak.

Volg Matt

Ik hou van muziek maar haat draden, daarom ben ik dol op onze Bluetooth-lijn. Ik gebruik onze draadloze producten op verschillende locaties. Ik draag graag onze Epic Bluetooth tijdens het hardlopen. Ze zijn licht, hebben een goede pasvorm, klinken geweldig en de batterij gaat eeuwig mee. Thuis of op reis gebruik ik voornamelijk de Omni. Ik gebruik de Bouncer ook in de keuken. Het is perfect op de toonbank om Netflix op de iPad te bekijken of gewoon muziek te streamen. De Crasher is de perfecte buitenluidspreker. Het is perfect als ik de grill bemand, op het strand, in het park en tijdens wandelingen.

Wilt u meer zien van onze Operations-expert? Volg hem op Twitter: @bustamantra of Instagram @bustamantra.

#RockItOutOok in Nieuws

JBuds Air vs. Skullcandy Sesh
JBuds Air vs. Skullcandy Sesh

23 oktober 2019

Ons JBuds Air True Wireless Oordopjes hebben onlangs een grote upgrade gekregen, ze hebben nu 24 uren speeltijd! Het plaatst hen op de top van veel van hun concurrenten, waaronder de nieuwe Skullcandy Sesh. We hebben ze hier voor u vergeleken ...

Lees meer

Wie luistert er? Niet JLab.
Wie luistert er? Niet JLab.

23 oktober 2019

JLab-producten luisteren NIET altijd - wij garanderen dat. Onze microfoons worden alleen door U geactiveerd. U hebt de keuze om uw slimme assistent, SIRI, Google Assistent, Alexa in te schakelen.

Lees meer

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

26 juli 2019

MLS All-Star Week begint morgen, waar het beste van MLS het zal opnemen tegen Atletico de Madrid! Als je in de buurt van Orlando bent, moet je zeker een kijkje nemen bij de verschillende evenementen.

Lees meer