Augustus 21, 2015

Ontmoet de CEO, Win Cramer

Opmerking: dit is de eerste in a reeks blogs waar je mensen ontmoet #TeamJLab ​​(Insiders) - en een kijkje nemen in de werking van JLab Audio en wat ons drijft om het meest toegankelijke audiobedrijf in de branche te zijn. Onze missie is het verbeteren van een actieve levensstijl door ongelooflijk geluid, geïnspireerd ontwerp en innovatieve technologie zonder de rockstar-prijs.

Maak kennis met Win

Als een 15-elektronicaveteraan met een nauwgezet oor voor audio, word ik gepompt om het geweldige JLab-team te leiden. Ik ben gepassioneerd door goed ontworpen audio die iedereen zich kan veroorloven (of zoals mijn advocaat zou zeggen "is voor iedereen toegankelijk.") Het merk JLab is niet alleen mijn "baan", het is mijn leven. Je zult zien dat de vrouw en 10 jaar oud het merk aan hun vrienden pitchen! Ik ben blij met de producten die we hebben, de glimlach die we onze klanten bieden en voor onze toekomst. Dit team is legitiem !!! Ik ben een fervent sportfan, #boomersooner, en na het dragen van het pak op Wall Street, ben ik absoluut een soort t-shirt en korte broek. Hoewel mijn moeder liever een meer professionele kleding zou hebben. 

Mijn favoriete nummers

Ik luister naar allerlei soorten muziek en heb het absoluut altijd aan. Of het nu gaat om de geweldige moves naar late 90s rap gooien, chillen naar Pink Floyd of rocken naar Motley Crue, mijn smaak is grenzeloos. Muziek heeft het vermogen om je houding te veranderen en je ertoe te bewegen dingen te doen die je nooit voor mogelijk had gehouden. Het is als steroïden, zonder de bijwerking van acne.

Top 5 JLab-producten

http://www.jlabaudio.com/collections/fitness/products/epic-bluetooth-earbuds

  • Het beste voor telefoontjes: Al onze microfoonmodellen zijn fantastisch! Dit gezegd hebbende, merk ik dat ik deCORE aan mijn bureau en deMETAL in de auto.

  • Het beste onder $ 50: Bedraad EPIC zijn een krankzinnige waarde voor minder dan $ 50. We hebben de limieten van de drivergrootte verlegd om het te laten klinken alsof je een over-ear hoofdtelefoon draagt! Als je dit probeert en het haat, moet je ook puppy's haten. Wie haat puppy's?

  • Het beste onder $ 20: Omdat ik dol ben op de EPIC bedraad, is een mooie stap voorwaarts in prijs deCORE. Het bevat Cush Fins ™ en heeft grote drivers die het geluid echt laten schijnen. Voor minder dan $ 20 dollar zijn ze een koopje!

  • Het beste voor reizen:EPIC BT orOmni. Ik gebruik beide vaak tijdens het reizen, omdat ik een hekel heb aan draden terwijl ik in een vliegtuig zit of door een luchthaven loop.

  • Vrouw's favoriet: De vrouw gebruikt deNEON Earbuds met de extra kleine tips. Ze is zeker onze grootste voorstander! Ik liep laatst met haar in gesprek met een groep vrouwen en hoorde haar Apple-oordopjes beschamen en de JLab NEON duwen. Het was op zijn zachtst gezegd een trots moment. En ze is prachtig. Ik ben een gelukkige kerel.

Volg Win

Wilt u meer zien van onze CEO? Volg hem op Twitter: @wincramer of Instagram @wincramer.

#FINDYOURGOOok in Nieuws

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week begint morgen, waar het beste van MLS het zal opnemen tegen Atletico de Madrid! Als je in de buurt van Orlando bent, moet je zeker een kijkje nemen bij de verschillende evenementen.

Lees meer

MLS All-Star Giveaway
MLS All-Star Giveaway

Juli 26, 2019

Volgende week gaat JLab naar MLS All-Star week in Orlando, Florida! Als je niet in de buurt van Orlando bent, willen we je nog steeds helpen om erover te pompen, en als je er bent ... word je nog enthousiaster!

Lees meer

Latency en Audio Lag
Latency en Audio Lag

Juli 16, 2019

In een oogwenk. In een handomdraai. We praten vaak over latentie in het dagelijks leven - en nu praten we erover met betrekking tot de tijd die een audiosignaal nodig heeft om van uw apparaat naar uw hoofdtelefoon te komen.

Lees meer