Juni 06, 2016

Maak kennis met Anna Nordqvist, LPGA Golfer

Opmerking: dit maakt deel uit van een serie blogs die introduceren #TeamJLab ​​ambassadeurs. Om het volledige team te ontmoeten, Klik hier.

Maak kennis met Anna Nordqvist, Zweedse golfer die afgelopen weekend haar tweede Shoprite Tournament-titel op rij won! Het is haar 6e pro-overwinning.

WIN een Crasher Mini! Reageer en feliciteer Anna hieronder om te winnen ....

Lees hieronder meer over Anna en haar reis.

Ik probeerde golfen toen ik 10 jaar oud was omdat mijn twee broers en papa het speelden. Ik haatte het en stopte ermee. Toen ik 13 was, zei mijn moeder dat ze het ging proberen en ik weigerde de slechtste golfer in de familie te zijn, dus ik probeerde het opnieuw en sindsdien ben ik verslaafd.

Het leukste deel van mijn werk is de wereld rondreizen, doen waar ik van hou en zoveel buitengewone mensen en vrienden ontmoeten.

Wat zijn je prestaties tot nu toe?

6 keer gewonnen op LPGA-tours en 1 Major. 4 tijd Lid van het European Solheim Cup Team.

Wie is je grootste inspiratiebron?

Mijn opa was altijd mijn grootste inspiratie, omdat hij altijd in me geloofde en me vertelde om te vechten en nooit op te geven.

Wat is je favoriete inspirerende citaat?

"Pluk de dag." Ik draag een zilveren armband met het op mijn rechterpols en dat doe ik al jaren.

Welke hobby's en activiteiten geniet je in je vrije tijd?

Ik hou van grafisch ontwerp en fotografie. Ik hou van koken en ik geniet van verschillende sporten, paddleboarden en uitgaan met vrienden buiten golf.

Wat zijn jouw schuldige genotvoedsel?

Zweeds snoep zonder twijfel, bij voorkeur zoute drop.

Oh Zweden ... ik hou van je !! ?? #swedishcandy

Een foto geplaatst door Anna Nordqvist (@a_nordqvist) op

Wat is je favoriete muziek om naar te luisteren tijdens je training en waarom?

Ik luister altijd naar muziek. Als ik aan het sporten ben en als ik oefen, heb ik mijn eigen sportschool, dus ik heb een van de uitsmijter-luidsprekers en speel muziek heel hard. Ik luister vooral naar pop en alles met een goede beat zoals Cold Play, Adele, The Fray, etc.

Waarom luister je graag naar muziek? Wanneer luister je het meest?

Muziek houdt me in een gelukkige en positieve gemoedstoestand. het is een goed humeur en zet me op als ik down ben.

Wat zijn uw 2016-doelen?

Neem een ​​medaille op de Olympische Spelen in Rio en neem deel aan de Majors.

Trots om Zweeds te zijn! ?? @gettyimages @golfchannel schiet vandaag met de blauwe en gele vlag!

Een foto geplaatst door Anna Nordqvist (@a_nordqvist) op

Wat zijn je favoriete JLab-producten en waarom?

Uitsmijter Spreker in de sportschool, dus ik kan het hardop spelen. Voor golf, hardlopen en sporten op tournee, ik hou van de Epic2 Bluetooth draadloos, geen kabels en gemakkelijk te gebruiken. Het dagelijkse leven, zoals telefoontjes en FaceTime gebruik ik de Cores!

Willen WINNEN Crasher Mini Bluetooth-luidspreker ondertekend door Anna?

Reageer hieronder met ENORME felicitaties aan Anna!

Kom morgen terug om te zien wie er wint!

#ROCKITOUTOok in Nieuws

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week begint morgen, waar het beste van MLS het zal opnemen tegen Atletico de Madrid! Als je in de buurt van Orlando bent, moet je zeker een kijkje nemen bij de verschillende evenementen.

Lees meer

MLS All-Star Giveaway
MLS All-Star Giveaway

Juli 26, 2019

Volgende week gaat JLab naar MLS All-Star week in Orlando, Florida! Als je niet in de buurt van Orlando bent, willen we je nog steeds helpen om erover te pompen, en als je er bent ... word je nog enthousiaster!

Lees meer

Latency en Audio Lag
Latency en Audio Lag

Juli 16, 2019

In een oogwenk. In een handomdraai. We praten vaak over latentie in het dagelijks leven - en nu praten we erover met betrekking tot de tijd die een audiosignaal nodig heeft om van uw apparaat naar uw hoofdtelefoon te komen.

Lees meer