30 maart 2016

Maak kennis met Rachael Hall, Operations

Opmerking: dit is één blog, in een reeks blogs waar je mensen ontmoet #TeamJLab ​​(Insiders) - en een kijkje nemen in de werking van JLab Audio en wat ons drijft om het meest toegankelijke audiobedrijf in de branche te zijn. Onze missie is het verbeteren van een actieve levensstijl door ongelooflijk geluid, geïnspireerd ontwerp en innovatieve technologie zonder de rockstar-prijs.

Ontmoet Rachael

Naast mijn echtgenoot van 18 jaar is reizen mijn tweede liefde. Ik gedijt bij het zien van nieuwe dingen, het ervaren van verschillende culturen, het eten van nieuw voedsel en het uitbreiden van mijn kennis en kijk op de wereld. Ik geniet ook van leren, wat dagelijks gebeurt als onderdeel van het JLAB-team.

Rachael's favoriete nummers

Muziek motiveert me wanneer ik een boost van energie nodig heb en het ontspant me wanneer ik een ontsnapping nodig heb. Een van de dingen die ik echt leuk vind aan muziek is hoe het me laat voelen. Muziek is hoe gevoelens klinken! Ik hou ervan hoe herinneringen aan sommige nummers zijn gekoppeld, en je zult voor altijd teruggaan naar die plaats en tijd wanneer je dat nummer hoort.

Ik zou moeten zeggen dat 80's en R&B mijn favoriet zijn, maar ik hou van veel muziekgenres. Hier bij JLAB streamen we een grote verscheidenheid aan muziek. Ik vind dat geweldig omdat ik vaak muziekstijlen of een band hoor waar ik niet bekend mee ben en ontdek dat ik het leuk vind !! Dagelijks mijn horizon verbreden….

Top 5 JLab-producten

Het beste voor buiten: De Bouncer Bluetooth-luidspreker is geweldig voor de achtertuin. Ik gebruik het om muziek te streamen, of het nu leuk is of tuinwerk doet. De meegeleverde afstandsbediening is compact en gemakkelijk in een zak te bewaren. De achterste USB-poort is een leuke functie omdat het het opladen van mijn smartphone eenvoudig maakt.

Het beste voor werk: Op het werk gebruik ik de Core Custom Fit oordopjes. Ze klinken niet alleen geweldig, maar de geltips en de kussenvinnen zijn zeer comfortabel en als gevolg daarvan kan ik ze voor langere tijd dragen.

Het beste voor in huis: De Omni Bluetooth-hoofdtelefoons zijn ongelooflijk comfortabel en zijn erg handig in mijn huis geworden. Ze komen van pas wanneer de ene persoon stilte nodig heeft en de andere naar muziek wil luisteren. De levensduur van de batterij is ongelooflijk en omdat ze Bluetooth zijn, kun je je eenvoudig door het hele huis verplaatsen.

Het beste voor fitness: Onlangs begon ik de Fit 2.0 Oordopjes. De Memory Wire-oorhaak zorgt voor een geweldige pasvorm op maat met de toegevoegde bonus dat hij zweetbestendig is. Perfect voor mijn weekendwandelingen.

Man's favoriet: Een favoriet van mijn man is de Crasher-luidspreker omdat het compact, draagbaar en perfect is voor gebruik tijdens projecten rond het huis, met name in de garage. Het heeft een uitstekende batterijduur en je kunt er zelfs een telefoontje doorheen voeren, zodat je handen vrij blijven om aan dat project te blijven werken.

Volg Rachael

Helaas is Rachael nog niet op sociale media, maar aarzel niet om hieronder opmerkingen of vragen voor haar achter te laten!

Volg @jlabaudio op alle sociale media om meer te zien van #TeamJLab.

#RockItOutOok in Nieuws

JBuds Air vs. Skullcandy Sesh
JBuds Air vs. Skullcandy Sesh

23 oktober 2019

Ons JBuds Air True Wireless Oordopjes hebben onlangs een grote upgrade gekregen, ze hebben nu 24 uren speeltijd! Het plaatst hen op de top van veel van hun concurrenten, waaronder de nieuwe Skullcandy Sesh. We hebben ze hier voor u vergeleken ...

Lees meer

Wie luistert er? Niet JLab.
Wie luistert er? Niet JLab.

23 oktober 2019

JLab-producten luisteren NIET altijd - wij garanderen dat. Onze microfoons worden alleen door U geactiveerd. U hebt de keuze om uw slimme assistent, SIRI, Google Assistent, Alexa in te schakelen.

Lees meer

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

26 juli 2019

MLS All-Star Week begint morgen, waar het beste van MLS het zal opnemen tegen Atletico de Madrid! Als je in de buurt van Orlando bent, moet je zeker een kijkje nemen bij de verschillende evenementen.

Lees meer