01 april 2016

Maak kennis met James Fazio, Professional Surfer

Opmerking: dit is de eerste in een serie blogs die introduceert #TeamJLab ​​ambassadeurs. Om het volledige team te ontmoeten, Klik hier.

Maak kennis met #TeamJLab ​​James Fazio, Professional Surfer

"Maar op dat moment wist ik dat er niets anders was dan surfen." - James

James Fazio is niet alleen een surfer. Hij is niet alleen een ambassadeur, vriend, zoon, echtgenoot of vader. James Fazio is een mentor, een leider, een jokster, een gelovige, een gever en zoveel meer. James is iemand die een visie heeft en er een levensveranderende ervaring van maakt, niet alleen voor hem, maar voor iedereen om hem heen. Ontmoet James Fazio zonder verder oponthoud ...

Ik begon met surfen toen ik ongeveer 13 jaar oud was. Ik herinner me dat ik mijn eerste golf had opgevangen met de gedachte dat het enorm was, maar het zat net in whitewash. Ik rende terug naar mijn vader om hem te vertellen over de enorme set die ik had gevangen en hoe groot die was. Hij zei: "Ik zag het, moet je niet verder weg zijn om de grotere golven te vangen?" Ik hield van andere sporten spelen, maar op dat moment wist ik dat er niets anders was dan surfen en dat ik al mijn tijd zou geven en doen om in de oceaan te zijn.

"Ik hou ervan anderen te helpen en anderen te helpen in zichzelf te geloven." -James

Ik surf competitief in de World Qualifying Series en maak films naast elkaar, maar mijn belangrijkste focus in het leven is niet alleen surfen en films maken. Ik hou ervan anderen te helpen en anderen te helpen in zichzelf te geloven. Mijn vrouw en ik concentreren ons al onze tijd om liefde met mensen te delen en hen te helpen de mensen te worden waarvoor ze zijn gemaakt. Het gebruik van film is een manier om anderen te machtigen en de schoonheid van iemands cultuur, leven en perspectief te tonen.

Wat zijn je prestaties tot nu toe?

"Ik zou zeggen dat ik de beste omeletchef ter wereld ben. Onofficiële kok wel, maar toch kan ik een serieuze omelet maken," zei James toen hem werd gevraagd, maar dat is niet eens een druppel in de oceaan van wat James heeft gedaan om verander het leven van mensen dit jaar. Blijf meer lezen ... We verwachten nog steeds een omelet de volgende keer dat hij op JLab HQ kantoor is!

Wie is je grootste inspiratiebron?

Mijn vader. Hij is hardwerkend, eerlijk en echt de meest bescheiden en wijze man die ik ken. Een vader die je leert hoe je hard moet werken, integriteit moet hebben en niet moet opgeven, maar altijd nederig blijft en anderen dient. Bedankt pap!

Wat is je favoriete inspirerende citaat?

Ik merk dat ik de afgelopen maanden echt naar het leven kijk. Werken aan @timewellspentdoc heeft me door allerlei emoties heen geleid. Tweede gok of ik dit kan laten gebeuren of dat ik goed genoeg ben voor deze baan. Het ontmoeten van @krossumm en het horen van zijn levensverhaal heeft me geïnspireerd. Dit citaat is voor jou broer. Je hebt dit geleefd en gaat ook door en dit is de reden voor #timewellspentdoc. Om de verhalen te vertellen van vier geweldige jongemannen die hun verleden niet hebben waargemaakt of waar ze vandaan komen, weerhoudt hen ervan hun doelen en potentieel te bereiken. Je hebt me geïnspireerd om te beseffen dat dit mogelijk is en dat God precies zal doen wat hij heeft beloofd. ? @ellgrayphoto

Een foto geplaatst door || James Fazio || (@igotnostrings) op

Welke hobby's en activiteiten geniet je in je vrije tijd?

Als ik niet in de oceaan ben, speel ik graag muziek en breng ik graag tijd door met mijn kleine grom en wanneer iedereen in slaap valt ... Ik speel absoluut een aantal videogames.

Wat zijn jouw schuldige genotvoedsel?

Ik weet niet waarom, maar de Two Cheeseburgers Meal bij Mcdonald's is mijn favoriete doodsvoedsel. Het is gewoon iets over nepvlees en conserveermiddelen dat mijn smaakpapillen doet tintelen van vreugde.

Henry krijgt de echte Filippijnse voedselervaring. #merica

Een foto geplaatst door || James Fazio || (@igotnostrings) op

En pizza natuurlijk. Ik en mijn jongens Mickey, Donnie, Raph en Leo gaan helemaal over de Pizza.

Pizzatijd met @krossumm, een van de groms die in @timewellspentdoc staren. We lanceren morgen de nieuwe video!

Een foto geplaatst door || James Fazio || (@igotnostrings) op

Wat is je favoriete muziek om naar te luisteren tijdens je training?

Space Jams-soundtrack en Guardians of the Galaxy Soundtrack! Maar als ik het door elkaar moet halen, luister ik naar deze afspeellijst ...

Waarom luister je graag naar muziek? Wanneer luister je het meest?

De emotionele connectie, of een lied je terugbrengt naar een bepaalde tijd in het leven of een lied, kan je woorden beter zeggen dan jijzelf. Muziek helpt me te herinneren en te vergeten. Nu ik een vader ben, kan ik niet zo vaak meer naar muziek luisteren als vroeger, maar mijn favoriete tijd om naar muziek te luisteren is tijdens het reizen. Rijden, in de bus, schaatsen, vliegen en op elk moment dat je echt dwingt om je af te sluiten van de wereld.

Wat zijn uw 2016-doelen?

Mijn doelen dit jaar zijn voor Tijdsbesteding documentaire om zoveel mogelijk mensen in handen te krijgen en vooral de handen van mensen die zich kunnen verhouden tot de verhalen van de jongens in de Doc en inspiratie vinden en hopen door te gaan. Persoonlijke doelen zouden zijn om te trainen en te surfen op enkele van de meest afgelegen golven die ik kan vinden!

Wat zijn je favoriete JLab-producten en waarom?

The Crasher! Ik hou van de JLAB Bluetooth-luidsprekers. Ze kunnen van elk saai moment een eigen feestje maken. Kamperen, eten, reizen en natuurlijk poepen ... Ha!

Bekijk James 'werk uit de eerste hand in de Tijdsbesteding documentaire waar hij en zijn team een ​​onvergetelijke reis maakten om de levens van 4 jonge groms van over de hele wereld te veranderen. In het proces hielpen ze talloze anderen om hun tijd, middelen en zoveel meer te geven. Kijk hoe u kunt helpen hier.

Time Well Spent Documentaire | Het begin van Igotnostringen Producties on Vimeo.

Aarzel niet om James vragen te stellen die je hieronder hebt, of bezoek zijn Instagram- @igotnostrings.

Kijk wat James vandaag van plan is op onze Instagram - @jlabaudio.Ook in Nieuws

JBuds Air vs. Skullcandy Sesh
JBuds Air vs. Skullcandy Sesh

23 oktober 2019

Ons JBuds Air True Wireless Oordopjes hebben onlangs een grote upgrade gekregen, ze hebben nu 24 uren speeltijd! Het plaatst hen op de top van veel van hun concurrenten, waaronder de nieuwe Skullcandy Sesh. We hebben ze hier voor u vergeleken ...

Lees meer

Wie luistert er? Niet JLab.
Wie luistert er? Niet JLab.

23 oktober 2019

JLab-producten luisteren NIET altijd - wij garanderen dat. Onze microfoons worden alleen door U geactiveerd. U hebt de keuze om uw slimme assistent, SIRI, Google Assistent, Alexa in te schakelen.

Lees meer

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

26 juli 2019

MLS All-Star Week begint morgen, waar het beste van MLS het zal opnemen tegen Atletico de Madrid! Als je in de buurt van Orlando bent, moet je zeker een kijkje nemen bij de verschillende evenementen.

Lees meer